Adres : Bakanlıklar, Necatibey Cd. No:112, Çankaya/Ankara/Türkiye
OIC/SMIIC 35:2020 Standardı çerçevesinde ekte gösterilen
kapsamlar için akredite edilmiştir.
Helal Akreditasyon Numarası
2022-009
Helal Akreditasyon Kapsamı
Ekte belirtilmiştir
İlk Helal Akreditasyon Tarihi
11.02.2022
Revizyon Tarihi
05.01.2024
Helal Akreditasyon Bitiş Tarihi
11.02.2027
Bu sertifika; OIC/SMIIC 35:2020 Standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.
Deney Kapsamı - Deneyi Yapılan Malzemeler/Ürünler | Deney Adı | Deney Metodu (Ulusal, Uluslararası standartlar, işletmeye özgü metot) |
---|---|---|
Bal |
HMF Tayini HPLC-UV Metodu |
TS
13356 |
Gıda |
Arsenik(As),
Kurşun (Pb), Kadmiyum (Cd), Civa (Hg), Demir (Fe), Bakır (Cu),
Çinko (Zn)
ve Kalay (Sn)
Tayini |
TS
EN 15763 |
Et ve Et Ürünleri ile Jelatin |
Tür
Tayini (Domuz, Sığır, At/Eşek eti aranması) |
Kit
Metodu (Biotecon Diagnostics Foodproof Animal Detection I Lyokit (Porcine, Bovine, Equide)) |
Et ve Et Ürünleri; |
Tür
Tayini (Tavuk Aranması) |
Kit
Metodu (Biotecon Diagnostics Foodproof SL Chicken Species Detection Kit) |
Kozmetikler |
Staphylococcus aureus Aranması |
TSE
EN ISO 22718 |
Gıda
|
Yiyeceklerde ve İçeceklerde Etil Alkol Tayini
Headspace GC-FID Metodu |
Food Chemistry Vol. 366, No:130526 Cihaz Aplikasyon Notları |
Gıda
|
Boya/Gıda Boyası Miktar Tayini (Karminik Asit) HPLC-UV/DAD Metodu |
NMKL 130
|